dimarts, de maig 05, 2015

Jo hi crec

I tant que hi crec! I vostè, si li agrada una mica el futbol i té estima perquè la seua ciutat esdevingui una mica més coneguda, i sent una mica d'orgull per les coses que s'hi fan, vostè també hi hauria de creure. Hostiqueta!

I ho pot demostrar aquest proper diumenge venint al Camp d'Esports a partir de les 18:00 de la tarda. Bé, una mica abans perquè sinó fotem cues a l'entrada i després ens queixem perquè fotem cua els que sempre arribem a l'hora justa. Agafi el cotxe, vingui a peu o amb bicicleta -l'autobús no el recomano en diumenge, que un cop que el vaig agafar i vaig arribar amb el partit començat tot i sortir de casa una hora abans- que al camp hi cabem tots. No es preocupi que de puesto sempre n'hi ha.






  1. Pensin que és Festa Major. Que dilluns serà dia festiu i podrà venir amb la canalla, no li caldrà patir per si diumenge fa tard a casa. Si a la seua senyora no li agrada el futbol li pot dir que vingui, que farà sol i pot aprofitar per bronzejar-se. I si vostè és una senyora que vol arrossegar el seu marit digui-li la mateixa excusa. Els marits sempre acabem fent el que ens diuen les senyores. I en sortir, cap a les Firetes amb els crios per celebrar-ho.
  2. Sincerament, jo no he vist cap equip millor al nostre al Camp d'Esports. Ens han guanyat, sí, però cap ha estat destacadament superior al Lleida. Cap. Així que, qui es mereix més que nosaltres ser dins del play-off d'ascens? Va, digui-m'ho... i si em diu algun que no és el LLeida pensi que hi ha tres places més encara.
  3. Ei, que juguem contra el Reus, que és un rival directe i que guanyant-lo tindrem la cosa gairebé gairebé solucionada. S'imagina el Llagostera, el Girona, el Nàstic i el Reus a 2aA? I natres, què, eh? Només ens faltaria això als lleidatans, poc que sortim als Esports de la Tele 3, encara hi sortiríem menys. Que va! Cap a 2aA! I que a TV3 algun cop hagin de parlar del Lleida.
  4. Ei, i si guanyem i pugem? Saps què podríem fer? Dedicar-ho a aquelles empreses "lleidatanes" que patrocinen equips de fora. Sí. Anar i dir-los-hi :"Mira, Sorigué, que sense els teus quartos també hem pujat, eh? I som de la teua ciutat, saps?". Quin descans em quedaria. Afededeu que si no ho dic arrebento!
  5. Ei, i pel preu... si és un regal. Miri, cada soci té 3 entrades gratuïtes, algun en coneixerà de soci, no?  Sí, aquell senyor o senyora de la feina que diu que és del Lleida i després li pregunten aquella cosa de "però de primera de quin equips ets?". I ell o ella continua dient que "del Lleida". Doncs sí, aquest senyor o senyora li cedirà una entrada amablement per anar al camp. Perquè el soci del Lleida és així. Pel fet de veure el camp que faci goig cedeix l'entrada a qui convingui, I si no coneix cap soci, busqui's dos amics (o amigues) més i compri tres entrades de lateral que li sortiran a només 20 €, és a dir 6,67 € per cap.
Apa, mos veiem diumenge. Que tindrà temps de fer migdiada i tot si se'n va a dormir tard de la revetlla de dissabte dels Campos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran article.

A veure si la gent s'anima i li fotem un repas al Reus.

No podem acabar la temporada fora del Playoff.

Visca el Lleida!!